Το πακέτο e-shop προσφέρει ένα πλήρως λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα με offline & online πληρωμές. (αντικαταβολή, κατάθεση σε τράπεζα, paypal)

Περιλαμβάνει:

Web Hosting

Το Web Hosting είναι απαραίτητο ώστε να "ανέβει" μία ιστοσελίδα στο διαδίκτυο. Με αξιόπιστους servers και τακτικά backup, η PiuMind παρέχει ασφάλεια και ταχύτητα σε κάθε ιστοσελίδα!

Custom Web Design

Σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας ακριβώς όπως την φαντάζεστε!
Σας προτείνουμε λύσεις που θα ανταποκρίνονται στην αισθητική και την μοναδική ταυτότητα της επιχείρησής σας.

Contact page

Μία ξεχωριστή Σελίδα Επικοινωνίας όπου μπορείτε να παρουσιάσετε όλα τα στοιχεία επικοινωνίας σας, τα social media σας, χάρτη με pin την τοποθεσία του φυσικού σας καταστήματος καθώς και φόρμα επικοινωνίας για να σας στέλνουν απευθείας μηνύματα στο e-mail σας.

4 Λογαριασμούς e-mail

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να έχετε 4 λογαριασμούς email με το domain name της επιχείρησής σας. (π.χ. info@domain-name.gr)

Domain Name

Το Domain Name, δηλαδή η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, είναι μία πολύ σημαντική υπόθεση για μία ιστοσελίδα. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να βρείτε το κατάλληλο όνομα και θα το κατοχυρώσουμε στο Μητρώο Ονομάτων.

Homepage

Αρχική Σελίδα με αναλυτική παρουσίαση της επιχείρησής σας.
Εδώ ο χρήστης μπορεί να σας μάθει λίγο καλύτερα, να μάθει την ιστορία σας και φυσικά να βρει τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Καλάθι και παραγγελία με offline & online πληρωμές.

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να προσθέσει προϊόντα στο καλάθι του και να προχωρήσει σε παραγγελία με offline & online πληρωμές (αντικαταβολή, κατάθεση σε τράπεζα, paypal).

Δωρεάν Καταχώρηση 50 κωδικών προϊόντων

Σας καταχωρούμε ΔΩΡΕΑΝ τους πρώτους 50 κωδικούς προϊόντων. Στη συνέχεια, σας παρέχουμε 2 ώρες εκπαίδευσης για να μάθετε να περνάτε οι ίδιοι τα προϊόντα σας. Σε περίπτωση που θέλετε να σας τα καταχωρούμε εμείς, η χρέωση είναι 50€ ανά δεκάδα προϊόντων.

Ετήσια Συνδρομή

Το κάθε πακέτο περιλαμβάνει και από μία ετήσια συνδρομή που είναι βασική για την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας σας. Η Συνδρομή αυτή εξοφλείται στην αρχή του χρόνου και ξεκινά από τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας της ιστοσελίδας.

400€

ανά χρόνο

Επιπρόσθετα Προαιρετικά

Αφού στηθεί η ιστοσελίδα σας το επόμενο βήμα είναι να φροντίσουμε να ανέβει γρήγορα στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης αλλά και να προσελκύσουμε το αντίστοιχο κοινό. Εμείς αναλαμβάνουμε να κάνουμε την κατάλληλη έρευνα αγοράς ώστε να στοχεύσουμε στο κοινό που επιθυμούμε, ανάλογα με τους στόχους που θέλετε να επιτύχετε.

Σε αυτή τη Σελίδα θα μπορείτε να προσθέτετε όποτε θέλετε άρθρα και ανακοινώσεις. Εμείς θα σας κάνουμε 2 ώρες εκπαίδευσης ώστε να είστε ικανοί να περάσετε μόνοι σας το κάθε άρθρο. Εναλλακτικά μπορούμε να σας περνάμε εμείς τα άρθρα αυτά με χρέωση από 20€ ανά άρθρο.

Σε περίπτωση που θέλετε να προμοτάρετε κάποιο συγκεκριμένο προϊόν/υπηρεσία ή μία σειρά προϊόντων, θα χρειαστείτε μία τέτοια σελίδα. Η ακριβής τιμή θα εξαρτηθεί από το design και την μορφή που θέλετε να έχει αυτή η σελίδα.

Εάν οι πέντε λογαριασμοί e-mail δεν είναι αρκετοί, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Ανά πάσα στιγμή μπορούμε να προσθέσουμε κι άλλους λογαριασμούς με τα ονόματα της επιλογής σας!

Αναλυτικότερα
οι δυνατότητες που προσφέρει το E-Shop πακέτο μας!

Προϊόντα -Παραγγελίες

Εξυπηρέτηση πελατών

SEO (Search Engine Optimization)
με την κατασκευή e-shop (Προώθηση e-shop)

* Τα κείμενα και οι φωτογραφίες / βίντεο παρέχονται από τον πελάτη.

* Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται το ΦΠΑ.


Skip to content